Afbeelding contactpersoon

Yvonne Huysman

(Register) podoloog, medisch pedicure en oncologisch voetzorgverlener

Ontmoet Yvonne Huysman. Zij is als (register) podoloog en medisch pedicure werkzaam bij Podozorg Brielle en Podozorg Hellevoetsluis.

Korte biografie

Oorspronkelijk is Yvonne ziekenverzorgende en dit beroep heb zij uitgeoefend tot eind 1993. In 1992 is Yvonne een pedicurepraktijk gestart en heeft na haar basis diploma vele opleidingen gevolgd.

Sinds 2008 is zij gediplomeerd medisch pedicure. Ook is Yvonne sinds 1998 gediplomeerd (register) podoloog Wat betekent dit?Registerpodologen hebben een opleiding op hbo-niveau gevolgd aan de Academie voor Podologie en volgen regelmatig bij- en nascholingen om op de hoogte te blijven van de meeste actuele ontwikkelingen. Ze staan geregistreerd in het register voor de registerpodoloog van Stichting LOOP. Vandaar de naam registerpodoloog. en in 2008 heeft zij hiervoor het diploma op HBO niveau behaald. In april 2013 heeft zij het diploma paramedisch chiropodist behaald en in maart 2014 het diploma oncologisch voetzorgverlener.

Sinds 2007 is Yvonne's praktijk gevestigd in Brielle. Daar kunt u terecht voor pedicure behandelingen, podologie en oncologische voetzorg.

Yvonne is lid van de branche verenigingen ProVoet en Stipezo, zij is geregistreerd in het kwaliteitsregister voor pedicures en in het register voor paramedische voetzorg, lid van Stichting LOOP en geregistreerd in het kwaliteitsregister voor podologen (registerpodologie) en lid van Podozorg Nederland.

Wij delen graag onze kennis

Podozorg Nederland is een groep gelijkgestemde podologen, die samen maar één ding willen: de allerbeste zijn in hun vak. Dat kan alleen bereikt worden als we blijven leren en ontdekken. Daarom delen wij wekelijks onze kennis.

 • 19 april 2018

  Slippers; ja of nee?

 • 22 maart 2018

  “Ik krijg er kromme tenen van!”

 • 02 maart 2018

  Gekleurde knieën op de Nederlandse sportvelden

 • 22 februari 2018

  Wat is EPTE therapie?