Uitbesteden bij Podozorg Nederland

Een betrouwbare partner

Wanneer u het maken van uw therapiezolen wilt uitbesteden dan is vertrouwen een belangrijk begrip. Vanzelfsprekend wilt u dat uw zolen goed en tijdig geleverd worden, gemaakt worden van duurzame materialen en goed in de schoenen passen. Maar boven alles wilt u kunnen vertrouwen op een solide organisatie, met gemotiveerde bekwame medewerkers waar kritisch gekeken wordt naar ieder zoolplan.

Kennis door ervaring

Podozorg Nederland is continu bezig de therapieplannen verder te optimaliseren. Een aantal keren per jaar worden nieuwe ontwikkelingen en inzichten intercollegiaal besproken. Intensief patiëntcontact in onze eigen praktijken in diverse medische centra en in de Bergman kliniek waarbij gewerkt wordt met geavanceerde echoapparatuur, maakt dat we iedere dag zelf heel intensief met alle mogelijke voetproblematiek te maken hebben. We weten hierdoor welke therapieplannen effectief zijn en welke eventueel bijgesteld kunnen worden. Als klant bij Podozorg Nederland kunt u er dus op vertrouwen dat u zolen gemaakt worden bij een bedrijf met een grote expertise.

Volledig transparante werkwijze

Podozorg streeft er naar om opdrachten binnen 5 werkdagen te leveren. Wij kennen geen bedrijfssluiting en werken 6 dagen per week het hele jaar. Alle opdrachten worden voorzien van een unieke barcode waardoor alle data onmiddellijk opvraagbaar zijn. U krijgt als klant van iedere opdracht een opdrachtbevestiging per mail. Voor de aanlevering van opdrachten kun u gebruik maken van de software van Gebiom, maar wij werken ook met de software van Intellisole. Alle mogelijke varianten van uitbesteden zijn mogelijk, van geheel zelf gemodelleerde zolen alleen laten uitfrezen tot en met geheel door ons laten ontwerpen en vervaardigen.

Vervaardigen van 3D zolen

U kunt zowel 2D aangemeten zolen als 3D aangemeten zolen bij ons laten vervaardigen. Dit kan middels een digitaal bestand of eenvoudig door een schuimbakje op te sturen. Wij beschikken zelf over diverse 3D-scanners, zodat we uw opdrachten voor 3D zolen in eigen huis kunnen verwerken.

Orthopedische aanpassingen

Ons team bestaat uit onder andere twee adaptatietechnici die vrijwel alle orthopedische aanpassingen aan confectieschoenen (OVACS) voor u kunnen uitvoeren. Denk hierbij aan afwikkelvoorzieningen en hakzoolverhogingen, maar ook zoolverstijvingen. Ook het maken van deze voorzieningen kunt u dus prima uitbesteden aan Podozorg Nederland.

Wij delen graag onze kennis

Podozorg Nederland is een groep gelijkgestemde podologen, die samen maar één ding willen: de allerbeste zijn in hun vak. Dat kan alleen bereikt worden als we blijven leren en ontdekken. Daarom delen wij wekelijks onze kennis.

 • 22 juni 2017

  Weer dat rotgevoel in de voorvoet

 • 08 juni 2017

  Help! Een vermoeidheidsbreuk!

 • 01 juni 2017

  Ingegroeide teennagels

 • 18 mei 2017

  De gezondheid van bloedvaten tijdens de zwangerschap