Voordelen als Podozorg praktijk

Alleenrecht op praktijknaam

Met Podozorg als merk onderscheidt u zich in de zorgmarkt. Het logo en de naam zijn BBIE* geregistreerd. Als deelnemer aan Podozorg Nederland heeft u de mogelijkheid het alleenrecht op de handelsnaam Podozorg-(plaatsnaam van uw praktijk) te verkrijgen. U krijgt de licentie op de handelsnaam en het merkrecht. U dient uw handelsnaam in te laten schrijven in het register van de Kamer van Koophandel van uw plaats. Dit biedt u zekerheid op de naam.

De deelnemer zal slechts gerechtigd zijn de naam Podozorg te gebruiken in combinatie met de plaatsnaam (of in combinatie met de naam van de desbetreffende podoloog of podotherapeut).

Ieder gebruiksrecht op genoemd(e) naam en logo vervalt zodra de overeenkomst met Podozorg Nederland eindigt. De deelnemer is dan verplicht ieder gebruik van de naam Podozorg en het logo (door zichzelf, maar ook door praktijken/bedrijven waarmee de deelnemer verbonden is) te staken en gestaakt te houden.

*Benelux Bureau voor de Intellectuele Eigendom

Terug naar alle voordelen

Wij delen graag onze kennis

Podozorg Nederland is een groep gelijkgestemde podologen, die samen maar één ding willen: de allerbeste zijn in hun vak. Dat kan alleen bereikt worden als we blijven leren en ontdekken. Daarom delen wij wekelijks onze kennis.

 • 20 september 2018

  Verandering van de voet tijdens zwangerschap

 • 13 september 2018

  Voetproblemen bij ouderen

 • 06 september 2018

  Een pijnlijke enkel, wat nu?

 • 02 augustus 2018

  Zwemster met voorvoetpijn