Voordelen als Podozorg praktijk

Opleidingen

Al een aantal jaren organiseert Podozorg Nederland scholingen exclusief voor haar eigen deelnemers. Veel niet-deelnemers hebben aangegeven interesse te hebben in scholingen op het gebied van podologie en echografie van voet en enkel. Daarom bieden wij vanaf dit jaar naast de exclusieve scholingen ook algemene scholingen aan voor niet-leden in het Podo Educatie Programma.

Podozorg - Only

Zoals u misschien wel weet zijn juist onze Podozorg scholingen aan de deelnemers iets waar wij trots op zijn. Wij vinden dat een Podozorger zich moet onderscheiden met kennis en vaardigheden. Dat blijven we doen door ieder kwartaal een scholing aan te bieden exclusief voor onze leden. Deze scholingen zijn speciaal ontwikkeld om alle Podozorgers in Nederland te voorzien van unieke kennis en vaardigheden op het gebied van podologie. Kennis waarmee u zich kunt onderscheiden van de rest.

Podo Educatie Programma

Vanaf 2017 biedt het Podo Educatie Programma (PEP) een zeer uitgebreid aanbod in kennis en vaardigheden voor een ieder die meer wil leren over voeten en alles hier omheen, of u nu podoloog, podotherapeut, fysiotherapeut, hardloper of misschien wel pedicure of medisch beeldvormer bent. Met dit algemene programma stellen wij als doel om de kennis van alle geïnteresseerde voetzorgverleners op te PEPpen.

Scholing op locatie of e-learning

De scholingen van het Podo Educatie Programma worden in veel gevallen zowel op locatie en als e-learning aangeboden. Per scholing staat vermeld in welke vorm deze zal worden uitgevoerd. Bij scholing op locatie is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus schrijft u zich op tijd in!

Wij horen graag uw wensen!

Een aantal scholingen staat nog niet gepland om als e-learning aangeboden te worden. Heeft u interesse in een e-learning over een bepaald onderwerp, laat het ons weten! Daarmee krijgen we informatie over de behoefte aan e-learning.

Accreditatiepunten

Het Podo Educatie Programma laat zijn scholingen accrediteren voor diverse beroepsgroepen. Per scholing staat vermeld voor welke beroepsgroep accreditatie aangevraagd zal worden. Staat uw beroepsgroep er niet bij? Laat het ons weten! Wij zullen proberen ook voor uw beroepsgroep accreditatie aan te vragen.

Voor de scholingen op locatie is aanwezigheid nodig om de accreditatiepunten te behalen. Om recht te hebben op accreditatiepunten voor een e-learning is het belangrijk dat alle studieonderdelen afgerond zijn en dat de eindtoets met voldoende wordt afgesloten.

Inschrijven en voorwaarden

Wilt u meer weten over onze scholingen? Ga dan naar podo-educatie.nl.

Terug naar alle voordelen

Wij delen graag onze kennis

Podozorg Nederland is een groep gelijkgestemde podologen, die samen maar één ding willen: de allerbeste zijn in hun vak. Dat kan alleen bereikt worden als we blijven leren en ontdekken. Daarom delen wij wekelijks onze kennis.

 • 20 september 2018

  Verandering van de voet tijdens zwangerschap

 • 13 september 2018

  Voetproblemen bij ouderen

 • 06 september 2018

  Een pijnlijke enkel, wat nu?

 • 02 augustus 2018

  Zwemster met voorvoetpijn