Contact image

(Register) podoloog

Ontmoet Ellen Karsdorp-Molenaar. Zij is als (register) podoloog werkzaam bij:

Ellen Karsdorp is met haar achtergrond als verpleegkundige, reeds lange tijd werkzaam in de medische wereld en werkt in verschillende gezondheidscentra in de regio.

Ze is (register) podoloog A & B, pedicure DV en bandagist. Bovendien was zij werkzaam als docent aan de Academie voor Podologie.

Een (register) podoloog is een erkende paramedische voetspecialist, heeft een vierjarige opleiding gevolgd en is in het bezit van het officiële diploma van Stichting Hoger Onderwijs Nederland. Ellen is lid van de beroepsvereniging Stichting LOOP, het Landelijk Overkoepelend Orgaan voor de Podologie en voldoet daarmee aan de strenge kwaliteitseisen die hieraan worden gesteld.

Pedicure betekent voetverzorger, DV staat voor: aantekening Diabetische Voet. Podozorg Nieuwpoort is aangesloten bij de brancheorganisatie Provoet, een keurmerk voor kwaliteit en hygiëne.

Een bandagist oftewel aanmeter van therapeutisch elastische kousen is in het bezit van het SOFOB-diploma. Podozorg Nieuwpoort is erkend door de SEMH, de Stichting Erkenningsregeling leveranciers Medische Hulpmiddelen.

Onze patiënten aan het woord

Lees alle ervaringen

arrow_circle_left
 • format_quote

  Ervaring van Nancy

  “Mijn dochter was meteen gewend aan de steunzolen, draagt de zolen elke dag en heeft ook geen last meer van haar achillespees.”

 • format_quote

  Ervaring van Rosa

  “Ik ben heel tevreden over mijn steunzolen en ook over de behandeling en zou Podozorg Yerseke bij anderen aanraden.”

 • format_quote

  Ervaring van Larissa

  “Het consult was fijn, heel duidelijk en er wordt echt de tijd voor je genomen. Ik ben erg tevreden!”

 • format_quote

  Ervaring van Gerda

  “De podoloog staat altijd voor ons klaar met tips en info en loopt graag een stapje harder voor zijn cliënten.”

 • format_quote

  Ervaring van Adrie

  “Nadat ik de zolen ben gaan dragen zijn de klachten volledig verdwenen en heb ook geen medicijnen meer nodig.”

arrow_circle_right
Veelgestelde vragen omtrent podologie

Veelgestelde vragen

Bekijk alle vragen

 • Wordt mijn behandeling vergoed?

  Klik op de onderstaande knop en controleer of uw behandeling wordt vergoed door uw zorgverzekeraar. Mocht de polis van uw zorgverzekeraar er niet tussen staan, dan kan het zijn dat de vergoeding hiervan niet bij ons bekend is of er geen dekking is. Raadpleeg in dat geval uw polisvoorwaarden.

  Controleer uw verzekering

 • Komen voetklachten veel voor?

  Maar liefst 70% van de Nederlandse bevolking krijgt in zijn of haar leven last van voetklachten. Van deze klachten bevindt 60% zich in de voorvoet. Wilt u meer weten over een specifieke voetklacht? Maak dan gebruik van onze klachtenwijzer.

  Naar klachtenwijzer

 • Hoe werkt een podotherapeutisch onderzoek?

  Een voetenonderzoek bij een (register) podoloog of podotherapeut kan de exacte oorzaak van vele klachten aan het licht brengen. De podoloog is een deskundige op het gebied van voetklachten, maar kijkt ook verder naar de algehele lichaamshouding. En in die houding, waaruit ook nek en schouderklachten kunnen ontstaan, ziet men vaak de oorzaak ontstaan in de stand van de voeten. Wilt u meer weten over het podotherapeutisch onderzoek? Klik dan op onderstaande knop.

  Naar podotherapeutisch onderzoek

 • Hoe vind ik een praktijk bij mij in de buurt?

  Met meer dan honderd Podozorg praktijken zit er altijd een Podozorg podoloog bij u in de buurt! Met onze praktijkzoeker vindt u gemakkelijk de dichtstbijzijnde praktijk op basis van uw plaatsnaam of postcode.

  Naar praktijkzoeker