Afbeelding contactpersoon

Manuel Körber

Podotherapeut

Ontmoet Manuel Körber. Hij is als podotherapeut aangesloten bij de NVvP. Manuel is werkzaam bij:

Het leukste aan mijn vak vind ik dat ik mensen (soms direct) van pijnklachten af kan helpen, maar ook hoe divers het vak is. Dagelijks behandel ik veel verschillende voet- en voet gerelateerde problemen. Van rugklachten, achillespeesklachten tot ingegroeide teennagels en alles er tussenin.

Omdat ik mijn opleiding tot podotherapeut zowel in Nederland als in België gevolgd heb beschik ik over een wat ruimer spectrum aan behandelmethodes. Op dit moment volg ik via Podozorg een post-HBO opleiding in medische beeldvorming om mijn kennis uit te breiden en up-to-date te houden.

Bij Podozorg werken we in teamverband: het intercollegiaal overleg en de les- en trainingsprogramma’s van Podozorg zorgen voor een continu proces van verbetering. Uiteindelijk merkt u als patiënt daar de resultaten van!

Wij delen graag onze kennis

Podozorg Nederland is een groep gelijkgestemde podologen, die samen maar één ding willen: de allerbeste zijn in hun vak. Dat kan alleen bereikt worden als we blijven leren en ontdekken. Daarom delen wij wekelijks onze kennis.