Afbeelding contactpersoon

Marjolein Schenkels-Cobussen

(Register) podoloog en MSU-echografist

Ontmoet Marjolein Schenkels-Cobussen. Zij is als (register) podoloog en MSU-echografist werkzaam bij Podozorg Zeist.

Persoonlijke geschiedenis

Mijn naam is Marjolein en ik ben registerpodoloog, hielpijnexpert en echografist van voet en enkel. Ik ben de podologiepraktijk in 2009 gestart. Mijn interesse voor voeten is ontstaan tijdens mijn bijbaan in de schoenenwinkel in mijn studententijd. In die tijd studeerde ik industrieel productontwerpen. Vrij snel na het behalen van mijn diploma (2004) ben ik gestart met de opleiding aan de Academie voor Podologie. Tijdens mijn studie ben ik in dienst geweest bij een podoloog in Den Haag. Al snel wist ik dat ik mijn eigen praktijk wilde starten, omdat ik het graag op mijn ‘eigen’ manier wilde doen: meer tijd en aandacht voor de klant en mezelf verder ontwikkelen.

In 2009 heeft echografie mijn aandacht getrokken en heb ik verschillende echografie opleidingen gedaan. De laatste was een specialisatie in de achtervoet en enkel.

Inmiddels ben ik niet meer alleen en werk ik samen met een vast team, ieder met zijn eigen specialismen. Samenwerken vind ik belangrijk, ook met andere disciplines, om een optimale zorg te kunnen leveren aan onze klanten.

Wij delen graag onze kennis

Podozorg Nederland is een groep gelijkgestemde podologen, die samen maar één ding willen: de allerbeste zijn in hun vak. Dat kan alleen bereikt worden als we blijven leren en ontdekken. Daarom delen wij wekelijks onze kennis.