Afbeelding contactpersoon

Yvonne Huysman

(Register) podoloog en medisch pedicure

Ontmoet Yvonne Huysman. Zij is als (register) podoloog en medisch pedicure werkzaam bij Podozorg Brielle en als (register) podoloog bij Podozorg Hellevoetsluis.

Korte biografie

Oorspronkelijk is Yvonne ziekenverzorgende en dit beroep heeft zij uitgeoefend tot eind 1993. In 1992 is Yvonne een pedicurepraktijk gestart en heeft na haar basis diploma vele opleidingen gevolgd. Sinds 2008 is zij gediplomeerd medisch pedicure.

Ook is Yvonne sinds 1998 gediplomeerd podoloog en in 2008 heeft zij hiervoor het diploma op HBO niveau behaald. Sinds 2007 is Yvonne's praktijk gevestigd in Brielle.

Yvonne is aangesloten bij Podozorg Nederland en werkzaam bij Podozorg Brielle en Podozorg Hellevoetsluis. Daarnaast is zij lid van de branche vereniging ProVoet en staat geregistreerd in het kwaliteitsregister voor pedicures (KRP). Tevens is zij lid van Stichting LOOP en staat zij geregistreerd in het kwalitietsregister van Kabiz

Wij delen graag onze kennis

Podozorg Nederland is een groep gelijkgestemde podologen, die samen maar één ding willen: de allerbeste zijn in hun vak. Dat kan alleen bereikt worden als we blijven leren en ontdekken. Daarom delen wij wekelijks onze kennis.