Voordelen als Podozorg praktijk

Podozorg patiëntenbrochures

Podozorg biedt als enige in Nederland een uitgebreide reeks voetklachtgerelateerde patiëntenbrochures. Deze staan inhoudelijk op een zeer hoog niveau. Op dit moment is er geen enkele organisatie in Nederland die een brochurelijn van deze kwaliteit uitbrengt.

Er zijn nu 47 onderwerpen die exclusief voor de Podozorgdeelnemers te verkrijgen zijn. We beschouwen de brochurelijn als een belangrijk onderscheidend middel in het podotherapeutische landschap waar de concurrentie steeds groter wordt.

De brochures zijn smal en hoog het zogenaamde trifold formaat. Uiteraard worden de brochures gepersonaliseerd met uw naam met contactgegevens achterop de brochure. Bij elke set brochures kunt u daarom stickers bestellen, met daarop uw logo en contactgegevens (dit kan in full color). Omdat het papier van de brochures is voorzien van een glanslaagjes kunt u de brochures niet zelf bedrukken. Een aparte drukgang waar uw naam rechtstreeks op de brochures gedrukt wordt behoort tot de mogelijkheden.

Terug naar alle voordelen

Wij delen graag onze kennis

Podozorg Nederland is een groep gelijkgestemde podologen, die samen maar één ding willen: de allerbeste zijn in hun vak. Dat kan alleen bereikt worden als we blijven leren en ontdekken. Daarom delen wij wekelijks onze kennis.

 • 20 september 2018

  Verandering van de voet tijdens zwangerschap

 • 13 september 2018

  Voetproblemen bij ouderen

 • 06 september 2018

  Een pijnlijke enkel, wat nu?

 • 02 augustus 2018

  Zwemster met voorvoetpijn