De Podozorg Formule

Alle podologen en podotherapeuten in Nederland hebben één ding gemeen: de allerbeste oplossingen bieden voor de voetklachten van hun klanten. Maar sommigen gaan daarin nog nét een stapje verder. Zij willen de allerbeste zijn! Deze podologen en podotherapeuten zijn verenigd in Podozorg. Want: alleen samen kunnen we de allerbeste zijn.

Op welke manier word ik er beter van als ik me aansluit bij Podozorg Nederland?

Dat blijft natuurlijk de hamvraag. Want voor iedere podoloog staat uiteindelijk zijn eigen klanten bestand voorop. Maar juist uw klanten profiteren van uw deelname aan Podozorg Nederland.

Samen de allerbeste: Expertise

Door de korte lijnen met andere podologen, kunt u continue een beroep doen op de kennis, ervaring en advies van uw collega’s. Twee weten immers meer dan één. Deze samen werking gaat verder dan alleen podologie. Ook op het gebied van bedrijfsvoering beschikt Podozorg Nederland dankzij jarenlange ervaring over brede en actuele expertise.

Samen de allerbeste: Standaarden

Als deelnemer aan Podozorg Nederland heeft u de mogelijkheid het alleenrecht op de handelsnaam Podozorg-(plaatsnaam van uw praktijk) te verkrijgen. Uw handelsnaam wordt dan ingeschreven in het register van de Kamer van Koophandel van uw plaats. Om het huidige imago van de naam Podozorg, dat van een betrouwbare en goede zorginstantie, te behouden, is ons beleid erop gericht alleen kwalitatief hoogstaande registerpodologen toe te laten als deelnemer. Op deze manier kunnen we samen het allerbeste imago houden. Want een goed imago draagt bij aan de marktpositie en klanttevredenheid van uw praktijk.

Samen de allerbeste: Innovatie

Wij willen niet alleen samen de allerbeste zijn, maar vanzelfsprekend ook de allerbeste blijven. Daarom streven wij ernaar op het gebied van kennis en innovatie altijd een paar stappen voor te lopen op de massa. Dankzij onze intensieve samenwerking met de Universiteit van Münster en andere kennisinstellingen, zijn onze deelnemers altijd op de hoogte van de ontwikkelingen in het steeds veranderende podologielandschap. Met die actuele kennis kunnen de Podozorgpraktijken hun klanten de allerbeste oplossingen bieden voor hun voetklachten.

Podozorg zoekt podotherapeuten

Bent u podotherapeut, heeft u een bestaande (of startende) podotherapiepraktijk en bent u naast het ondernemerschap op zoek naar een manier om samen te werken en steun te krijgen op diverse vlakken? Of bent u podotherapeut en wil je werken voor een organisatie waar kennis en kunde van groot belang is en waar we samenwerken om de allerbeste te zijn?

Podozorg is landelijk op zoek naar podotherapeuten! Als franchisenemer en/of als medewerker in onze huidige praktijken.

Neem contact op

Deel deze pagina

Wij delen graag onze kennis

Podozorg Nederland is een groep gelijkgestemde podologen, die samen maar één ding willen: de allerbeste zijn in hun vak. Dat kan alleen bereikt worden als we blijven leren en ontdekken. Daarom delen wij wekelijks onze kennis.