Voordelen als Podozorg praktijk

U bereikt een hogere winst

Samen staan we sterk! Als franchisenemer kunt u gebruik maken van centrale (lees: gunstige) afspraken met leveranciers, verzekeraars, het reclamebureau, etc. Door jarenlange ervaring zijn onze interne processen en werkmethoden uiterst efficiënt gestroomlijnd. Als franchisenemer maakt u gebruik van deze professionele aanpak. U houdt uw kosten lager en bereikt betere bruto-winstmarges.

Door onze ruime ervaring kunnen wij investeringen vrij nauwkeurig inschatten, waardoor fouten en financiële tegenvallers beperkt kunnen blijven. Ook is een franchiseorganisatie minder gevoelig voor schommelingen in de markt.

Daarnaast profiteert u van een professionele marketing en individuele begeleiding op dit vlak, dit leidt tot hogere omzet en geeft u als franchisenemer een voorsprong op concurrerende ondernemers. Zo kun u zich focussen op de commerciële en dienstverlenende kant van uw onderneming, zoals service, presentatie, verkoop van producten, diensten en behandelingen.

Lage kosten door gezamenlijke afspraken en efficiënte processen en een hogere omzet door een professionele marketing zorgen dat de winst die per saldo overblijft voor de franchisenemer dikwijls hoger is dan gemiddeld in de branche.

Terug naar alle voordelen

Wij delen graag onze kennis

Podozorg Nederland is een groep gelijkgestemde podologen, die samen maar één ding willen: de allerbeste zijn in hun vak. Dat kan alleen bereikt worden als we blijven leren en ontdekken. Daarom delen wij wekelijks onze kennis.