Word ook Podozorger

Wat houdt een lidmaatschap van Podozorg in?

De meeste franchise- of softfranchiseorganisaties in de zorg vragen een flinke vergoeding voor hun diensten. Of dat nou is met vaste bedragen of met een percentage van de omzet; het gaat om veel geld. Bij Podozorg werkt het anders. Graag gaan wij met u in gesprek over de voorwaarden tot deelname. Grote financiële armslag is hierbij niet noodzakelijk. Want: bij Podozorg Nederland draait het om kwaliteit.

Wij werken met een groep gelijkgestemde zielen, die samen maar één ding willen: de allerbeste zijn in hun vak. Dit kan alleen bereikt worden door actief mee te denken en mee te doen in het proces van elkaar ondersteunen. Samen op weg naar de top. Bovendien kunnen wij als Podozorg Nederland u op duizend-en-één manieren helpen om te starten als Podozorgpraktijk.

Door u aan te sluiten bij onze (soft) franchiseorganisatie staat u niet alleen. U kunt op ons terugvallen voor risicobeperking, het verhogen van uw kennis, begeleiding van uw praktijk op commercieel gebied, frontoffice-ondersteuning en talloze andere voordelen. Maakt u gebruik van ons Podo-lab voor uw therapiezolen, dan bent u verzekerd van kwalitatief zeer hoogstaande producten, die zowel vanuit wetenschappelijk oogpunt als vanuit klanttevredenheid onderzocht en verbeterd zijn aan de hand van de meest recente onderzoeken. Daarnaast deelt u mee in onze grote naamsbekendheid bij onder andere zorgverzekeraars en verwijzers.

Podozorg zoekt podotherapeuten

Bent u podotherapeut, heeft u een bestaande (of startende) podotherapiepraktijk en bent u naast het ondernemerschap op zoek naar een manier om samen te werken en steun te krijgen op diverse vlakken? Of bent u podotherapeut en wil je werken voor een organisatie waar kennis en kunde van groot belang is en waar we samenwerken om de allerbeste te zijn?

Podozorg is landelijk op zoek naar podotherapeuten! Als franchisenemer en/of als medewerker in onze huidige praktijken.

Flexibel instappen

Onze Podozorgformule is zeer flexibel. Dat wil zeggen dat startende registerpodologen met een laag investeringsrisico, onder goede begeleiding naar een eigen praktijk toe kunnen werken. Podozorg biedt haar deelnemers zelfs een compleet verzorgd podolab, waar ook schoenadaptaties worden verzorgd.

Podozorg Nederland helpt u mee

Het is zelfs mogelijk om de dagelijkse routine van het afspraken maken in de agenda, plannen en informeren van uw patiënten centraal te laten verzorgen door Podozorg Nederland, maar let op: dit is geen verplichting! Vanzelfsprekend is het ook altijd mogelijk om, bij bijvoorbeeld vakantie of ziekte, opvang door een collega-Podozorger voor uw praktijk door Podozorg te laten regelen. Bij het instappen kunt u dus zelf een selectie maken uit de verschillende Podozorg diensten.

Wie kan er instappen?

Wij werken graag samen met zorgverleners, zowel startende als reeds bestaande praktijken, die kritisch kunnen zijn en net als wij begrijpen dat door samen te werken de zorg continu verbeterd kan worden. Hoe groter de groep, des te sterker we staan. Een groep gelijkgestemde zielen, die samen maar één ding wil: de allerbeste zijn in hun vak. Dit kunnen wij alleen bereiken door actief mee te denken en mee te doen in het proces van elkaar ondersteunen. Samen op weg naar de top!

Daarom zijn wij heel blij u welkom te heten bij onze organisatie, om onze kennis en kunde te delen en om zo samen tot een nog hoger niveau te komen op het gebied van werken, denken, kwaliteit, professionaliteit en uiteindelijk klanttevredenheid en continuïteit van uw zorgonderneming.

Hoe wordt u Podozorg deelnemer?

Uiteraard voldoet u aan de kwaliteitseisen van een podoloog of podotherapeut, u bent een teamplayer en u hebt een duidelijke ondernemersgeest. Neem dan contact op met Podozorg Nederland voor meer informatie.

Neem contact op

Deel deze pagina

Wij delen graag onze kennis

Podozorg Nederland is een groep gelijkgestemde podologen, die samen maar één ding willen: de allerbeste zijn in hun vak. Dat kan alleen bereikt worden als we blijven leren en ontdekken. Daarom delen wij wekelijks onze kennis.